منوی گلد پلاس تشریفات آفوربیا (تیموری)

شام عروسی

باقالی پلو با ران گوسفندی شاندیزی(سرو گوشت مجزا)

زرشک پلو با ران مرغ

آلبالوپلو با کوفته ریزه

مرصع پلوجواهرنشان با فیله مرغ

پلوچینی با میگو

چلو سفید زعفرانی

ته چین مرغ  زعفرانی

خورش ها

خورش خلال کرمانشاهی

خورش فسنجان مجلسی با فیله مرغ

خورش نعنا جعفری با ماهیچه و قارچ

خوراک ها

بیف استرگانف ، خوراک چاینز مرغ ،خوراک زبان با دورچین سبزیجات ، خوراک ماهی قزل الا ، دلمه با کشک و بادمجان با انواع نان باگت

کباب ها

کباب لقمه(100 درصد)

جوجه کباب زعفرانی (50 درصد)

کباب چنجه (50 درصد)

سالاد

فصل + یونانی + سالاد سبز + سالاد بروکلی + سالاد سزار + سالاد اسفناج + ترشیجات + ماست و خیار + خیارشور+ زیتون

دسر(بصورت شات و قالبی)

رودولوت + رینبو+ پاناکوتا + تیرامیسو+ کرم بروله + کیک هویج + تارت + اکلر

نوشیدنی شام

نوشابه + دوغ + دلستر + آب معدنی

نوشیدنی

پنج مدل آبمیوه و کوکتل طبیعی سرد +

چای و  نسکافه

فینگر فود سرد و گرم

میگو تمپورا + فیله سوخاری ، کالاماری +  ساتای گوشت + رولت ژیگو + اسپرینگ رول + قارچ سوخاری + پنیر سوخاری

باربیکیو

پذیرایی بال و کتف کبابی + باربیکیو سبزیجات در محوطه بیرونی

میوه

شش مدل میوه فصل بصورت کوکتل یا روی میز مدعوین

شیرینی

شیرنی لوندر+ تارت میوه ای متنوع + سینی باقلوا

 

کیک عروسی

کیک هفت طبقه فوندانتی(پنج طبقه ماکت دو طبقه کیک)

دکور و دیزاین (با قابلیت شخصی سازی)

چیدمان فرانسوی ظروف کریستال دارای تنوع رنگ ومیزهای دایره ای شکل ، گیلاس های تراش خورده، جام های استوانه ای ،شوپلیت ، دستمال گیفت  ، ولکام نوت روی میز مدعوین ، باکس آینه ،فانوس و شمعدان ، لوستر ،  صندلی انتخابی شیواری و مبله، ظروف شام

دکور و دیزاین فضای ورودی و محوطه(با قابلیت شخصی سازی)

چیدمان و فضاسازی ورودی و محوطه باغ به سبک روستیک یا کلاسیک باالمان هایی مانند ارک های ورودی ، شاه نشین ها و المان های تزئينی و نورپردازی کامل تونل نور

گل آرایی(با استفاده از گل های فصل و گل رز)

گل آرایی ورودی مراسم ، گل آرایی محوطه ، گل آرایی میزهای مدعوین ، گل آرایی جایگاه عروس و داماد ، میز شمع و گل

شمع آرایی

شمع آرایی ورودی ، شمع آرایی جایگاه عروس و داماد  و میز مدعوین ، میز گل و شمع

آتش بازی

شامل ورودی عروس و داماد  20 عدد + مراسم برش کیک 8عدد + مراسم تانگو 8عدد + مه سرد تانگو

پرسنل پذیرایی

هر 10 نفر 1 میزبان + پرسنل رختکن + پرسنل سرویس بهداشتی  ، ولکام سرویس

چایخانه سنتی

پذیرایی چای + دمنوش + شیرینی های سنتی و تنقلات + سینی های فصل

موزیک محوطه

پیانو کلاسیک به همراه خواننده

منوهای دیگر تشریفات آفوربیا (تیموری)

سوالات متداول

دو تا سه ماه زمان بسیار مناسبی هست برای رزرو باغ، باغ تالار و تشریفات عروسی مد نظراتان. البته آفر های لحظه آخری باغ ها را هم میتوان برنامه ریزی کرد.

بسته به نوع مراسمات و تعداد میهمانان متفاوت است. میتوان گفت که اگر عروسی با تعداد کم برگزار شود سالن بهترین گزینه است ولی اگر به فکر عروسی رویایی خود در تعداد زیاد هستید باغ گزینه بهتری است.

بله تیم تشریفاتی آفوربیا (تیموری) از صفر تا صد مراسمات شما را میتواند برنامه ریزی کند و مرحله به مرحله شما را همراهی کند که در چه روزی چه کارهایی باید انجام دهید تا مراسم شما به بهترین شکل ممکن برگزار شود.

تا شب عروسی ممکن است که هر اتفاقی بیافتد. اگر برای هزینه باغ تالار و یا تالار عروسی مبلغی را پیش پرداخت کرده اید و به هر دلیلی مایل به لغو آن هستید بهتر است که مفاد لغو مراسم را بررسی کنید، سعی کنید که مبلغ جریمه و نحوه بازگشت مبلغ پرداخت شده را بررسی کنید.

ارتباط با تشریفات آفوربیا (تیموری)