چگونگی تزیین میز پذیرایی برای یک مراسم رسمی

چگونگی تزیین میز پذیرایی برای یک مراسم رسمی
فهرست مطالب

زمانی که نوبت به اتیکت های مراسم عروسی می رسد، مهم است که اصول اولیه را همزمان با سوال های جزئی پاسخ بدهیم. به این معنی است که اکنون زمان آن رسیده تا در خصوص اتیکت ها و آداب و رسوم تزیین میز پذیرایی صحبت کنیم و به عنوان یک میزبان، هیچ چیزی ضروری تر از این نیست که بدانید چگونه باید میز پذیرایی را به طور مناسب آماده کنید. به ویژه اگر پذیرایی رسمی عروسی را برگزار می کنید.

اگر زمان آن فرا رسیده است که وسایل مورد نیازتان را اجاره کنید و هنوز به سختی می توانید نوع وسایل پذیرایی و ظروف را تعیین کنید ، ما در این بخش برای شما راهنمایی آورده ایم که با کمک آن می توانید مطمئن شوید تمام میز هایتان به درستی چیده شده اند.

برای آماده کردن میز های رسمی عروسی، به طور معمول جزئیات و موارد زیادی را باید رعایت کنید. ما متوجه هستیم که این کار به دقت بسیار زیادی نیاز دارد، پس ابتدا بیایید با الفبای این کار آشنا شویم:

شارژر : بشقاب شارژر که به آن بشقاب پذیرایی نیز گفته می‌شود ، بشقابی است که از ظروف شام استاندارد بزرگتر است و اغلب تزیین زیبا تری دارد. شما در بشقاب شارژر غذا نخواهید خورد. به جای آن ، بشقاب های دیگرتان روی آن قرار می گیرد.

بشقاب شام :  یک بشقاب بزرگ که معمولاً اندازه آن ۱۰ تا ۱۱ اینچ است و برای سرو غذای اصلی استفاده می شود

بشقاب سالاد:  یک بشقاب کوچک تر که اندازه آن معمولا حدود ۸ اینچ است و برای سرو سالاد و پیش غذا استفاده می شود

بشقاب نان:  کوچکترین بشقاب تا ۷ اینچ است و برای سرو نان و کره استفاده می شود

چنگال سالاد :  یک چنگال کوچک است که برای خوردن سالاد و پیش غذا استفاده می شود

چنگال شام:  بزرگترین چنگال روی میز پذیرایی است و برای خوردن غذا استفاده می شود

چنگال ماهی :  اغلب سه دندانه دارد و تنها برای خوردن ماهی استفاده می شود. شما بلافاصله متوجه می شوید که این چنگال ماهی است زیرا فقط سه دندانه دارد.

چنگال دسر :  کوچکترین چنگال روی میز پذیرایی است و برای خوردن دسر استفاده می شود

چاقوی سالاد :  کوچکترین چاقو است که برای خوردن سالاد و پیش غذا استفاده می شود

چاقوی ماهی :  یک چاقوی کوچک است که لبه های تیز ندارد . فرورفتگی بالای آن کمک می کند که ماهی ها را با کمک حالت پوسته طبیعی خود گوشت برش بدهید.

چاقوی شام:  این چاقوی بزرگ برای صرف غذای اصلی استفاده می‌شود و می‌تواند در صورت لزوم با یک چاقوی استیک جایگزین شود (اگر درخواست بدهید)

چاقوی نان : این یک چاقوی کوچک است که لبه های تیز ندارد و برای برش کره یا نان روی تخته استفاده می شود

قاشق سوپ:  قاشق بزرگی است که گودی بیشتری دارد و برای خوردن وعده سوپ استفاده می شود

قاشق دسر:  قاشق کوچکی است که برای خوردن دسر استفاده می شود

لیوان آب : این لیوان می‌تواند یک فنجان آن باشد که ته آن صاف است، و یا یک جام با ساقه های کوتاه

حالا باید همه چیز را روی میز پذیرایی قرار بدهیم . ابتدا با بشقاب شروع می کنیم.

 

 

1. بشقاب ها و تزیین میز پذیرایی

زمانی که یک میز پذیرایی رسمی را می چینید باید با بشقاب ها شروع کنید. ابتدا بشقاب شارژ را جلوی هر کدام از صندلی ها در مرکز قرار بدهید. می توانید کمی خلاقیت به خرج بدهید و آن ها را از رنگ های مختلف، متریال ها و طرح های مختلف انتخاب کنید. سپس بشقاب های شام را روی آن قرار بدهید و بشقاب سالاد را روی بشقاب شام بگذارید. بشقاب نان را به گونه‌ای روی میز پذیرایی بگذارید که متناسب با چینش قاشق چنگال های تان اطراف بشقاب باشد.

 

2. تزیین میز پذیرایی با چینش قاشق و چنگال کنار بشقاب

مرتب کردن این بخش حیاتی است، چرا که این ها کاربردی ترین ظرف ها هستند. این ظروف را به ترتیبی که از آن ها استفاده می کنید روی میز پذیرایی قرار دهید .  آن ها را از خارج به سمت داخل مرتب کنید (و همیشه به عنوان یک مهمان به یاد داشته باشید که ترتیب آن ها از بیرون به سمت داخل است) .

از سمت چپ به راست به ترتیب چنگال سالاد، چنگال ماهی و چنگال شام را سمت چپ بشقاب شارژر بچینید. بالا و سمت راست بشقاب شارژر به طرف بیرون ترتیب چاقوی شام ،چاقوی ماهی، چاقوی سالاد و قاشق سوپ را قرار بدهید. به یاد داشته باشید که چنگال ماهی و چاقو ها و همچنین قاشق سوپ تنها در صورتی باید استفاده شود که آن وعده ی غذایی سرو می شود  .

چنگال و قاشق دسر را به صورت افقی بالای بشقاب قرار بدهید. چنگال دسر باید به بشقاب نزدیکتر باشد و دندانه های آن به سمت راست قرار بگیرد و قاشق دسر باید بالای آن قرار بگیرد و گودی آن به سمت چپ باشد

بشقاب نان را سمت چپ چنگال و قاشق دسر درست بالای چنگال ها قرار بدهید. چاقوی نان باید یا به صورت افقی و یا قطری در راستای بشقاب نان باشد. تیغه چاقو باید به لبه میز پذیرایی نزدیکتر باشد و دسته آن به سمت بشقاب قرار بگیرد.

 

3. لیوان ها  

همه ی لیوان ها باید بالای چاقو ها و در سمت راست بشقاب قرار بگیرند

 

4. دستمال سفره، کارت ها و منو ها  

این بخش را می توانید با کمی مهارت و خلاقیت انجام بدهید و می‌توانید انعطاف‌پذیری بیشتری به خرج بدهید. شما می توانید دستمال ها را داخل بشقاب سالاد ، یا زیر بشقاب شارژر و یا سمت چپ بشقاب ها وزیر چنگال هایتان  بگذارید. اگر از کارت های شماره میز استفاده می کنید، آن ها باید یا داخل بشقاب سالاد قرار بدهید و یا مستقیماً بالای چنگال و قاشق دسر باشند. منو های چاپ شده همچنین می‌تواند داخل بشقاب ها باشد و معمولا درون دستمال سفره پیچیده می شود.

 

منبع: brides

 

اشتراک گذاری:
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 + پانزده =