5 وظیفه مادر داماد در جشن عروسی

5 وظیفه مادر داماد در جشن عروسی
فهرست مطالب

به طور سنتی، نقش و وظیفه مادر داماد کمی محدود تر از مادر عروس است و زمانی که نوبت به همکاری و هم فکری در برنامه ریزی مراسم عروسی می شود، وظایف او به نظر عروس و داماد بستگی دارد. هیچ انتظاری وجود ندارد که مادر داماد در برنامه ریزی و مراحل مختلف عروسی هم کاری داشته باشد، و آن ها نباید هیچ مسئولیت اضافه ای را بپذیرند مگر اینکه عروس و داماد از آن ها خواسته باشد.

بنابراین اگر شما می خواهید بدانید که وظیفه مادر داماد در جشن عروسی چیست و چگونه باید در مراسم عروسی شما شرکت کنند، در این بخش چند نظر و چند بخش مختلف را برای شما آورده ایم که می تواند استرستان را کم کند و باری را از روی شانه هایتان بردارد .

 

وظیفه مادر داماد قبل از عروسی

با کمک گرفتن از مادر داماد کمی از وظایف تان را سبک کنید . ببینید آن ها در چه کارهایی قوی تر هستند و از آن ها کمک بگیرید که بعضی از کارهایی را که خودتان و مادرتان می خواهید انجام بدهید را بر عهده بگیرند.

1. برنامه ریزی عروسی

اگر آن ها حس چشایی و سلیقه خوبی دارند از آن ها دعوت کنید که زمانی که با آشپز تان ملاقات می کنید ، یا برای انتخاب گل آرایی تان با شما همراه شوند .  با اینکه خرید لباس عروسی می تواند مرحله ای باشد که شما مادر دختری آن را انجام بدهید، اما می توانید مادر شوهر آینده تان ررا با خود به همراه ببرید و لحظات جذاب را با هم شریک شوید . این به این معنی است که شما در کنارتان یک فرد بیشتر خواهید داشت که به شما کمک کند . همچنین می توانید از آن ها بخواهید که در طراحی و هماهنگی تزیینات میز ها یا گل آرایی به شما کمک کند.

اگر رابطه تان با مادر همسرتان کمی خشک و رسمی است، یا اگر حس می کنید که سعی دارند کنترل امور را به دست بگیرند، این مرحله کلیدی است که از همان ابتدا مرز بندی خود را مشخص کنید .دو یا سه کاری را که می توانند برای شما انجام دهند را مشخص کنید و آن ها را متوجه کنید که اگر کار بیشتری وجود دارد که شما بخواهید در آن به شما کمک کند به آن ها اطلاع می دهید. اگر متوجه شدید که آنها  بدون اطلاع شما کارت دعوت سفارش داده ند، یا سر آشپزی را رزرو کرده اند و یا دی جی را پیدا کردند قاطعانه برخورد کنید.

2. لیست مهمان ها

زمانی که نوبت به دعوت مهمان های عروسی می رسد ممکن است با مادر همسرتان به کمی چالش بر بخورید و توافق برایتان سخت شود. بعد از اینکه شما مشخص کردید که چه کسی تصمیم گیرنده نهایی است ، و لیست مهمان هایتان را به تعداد معقول و مناسبی رساندید  ، مادر همسرتان می تواند به شما کمک کند و نام و آدرس افرادی را که در عروسی شما دعوت خواهند شد با هم آماده کنید. با نزدیک شدن به عروسی مادر داماد نیز می تواند در چیدمان سالن و صندلی ها به شما کمک کند.

3. برنامه ریزی جشن

برای اینکه مذهب و یا آداب و رسوم خانوادگی داماد را درمراسم تان بگنجانید بهتر است که با مادرش صحبت کنید تا ببینید آیا مراسم یا سنت خاصی دارند که باید در جشن تان آن را در نظر بگیرید. اگر آن ها رسم دارند که در عروسی شعری را بخوانند و یا سنتی دارند که در خانواده شان سال هاست اجرا می شود مادر داماد می تواند این بخش ها را برای شما توضیح بدهد.

 

بیشتر بخوانید: 35 نکته آموزشی در مورد جشن عروسی از زبان عروس های واقعی

 

وظیفه مادر داماد در طول مراسم

حضور مادر داماد می تواند در روز عروسی برای شما بسیار ارزشمند باشد، حتی اگر این کار خاصی بر عهده نداشته باشد  .

4. راهنمایی مهمان ها

در روز اصلی جشن عروسی شما یکی از وظایف اصلی مادر داماد که می تواند بر عهده بگیرد این است که مطمئن شود همه مهمان های عروسی خانواده ها و دوستان به موقع سر جایشان حضور دارند. مخصوصا اگر مراسم عروسی شما در چند مکان مختلف برگزار می شود. بعد از جشن زمانی که نوبت به عکاسی با مهمان ها می رسد، آن ها می توانند مهمان های خودشان را راهنمایی کنند تا با عروس و داماد عکس بگیرند.

5. پذیرایی

بعد از اینکه مادر داماد به همراه پسرش در روی پیست رقص ، رقص دو نفره شان را به اتمام رساندند حتماً به آن ها یادآوری کنید که وظیفه شان در طول جشن این است که از آن لذت ببرند. اجازه بدهید که مادر همسرتان کاملاً در جشن غرق شود و از هیجان مهمانی که شما را به عنوان فرد جدیدی در خانواده اش خواهد داشت لذت ببرد .

 

منبع: brides

 

 

اشتراک گذاری:
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − سه =