عروسی کوچک خودمونی و 6 نکته در مورد برنامه پذیرایی آن

برنامه منوی یک عروسی کوچک خودمونی
فهرست مطالب

برای بسیاری از زوج ها جشن عروسی به معنی دعوت کردن تعداد زیادی مهمان است. اما همه ی ما می دانیم که در سال ۲۰۲۰ تمایل اکثر زوجین به سمت برگزاری عروسی کوچک خودمونی رفته است که در آن تنها افراد نزدیک، دوستان و خانواده شان در آن حضور دارند.

عروسی کوچک خودمانی به گونه‌ای طراحی و برنامه‌ریزی می‌شوند که محیطی بسیار صمیمانه شکل بگیرد. در چنین جشن هایی تعداد مهمان ها بیش از ۵۰ نفر نخواهد بود. اما، تنها به دلیل اینکه مهمانی محدودی را برنامه ریزی می کنید به این معنی نیست که باید جزئیات جشن عروسی را نادیده بگیرید. و شاید دقیقاً برعکس! در یک مهمانی خودمانی جزئیات بیشتری را می توانید به زیبایی هر چه تمام تر بگنجانید.

اصلاً نباید طراحی ها و گل آرایی های فوق العاده زیبا و تم کلی مراسمتان را نادیده بگیرید. قطعاً نباید در انتخاب غذا های زیبا و خوشمزه کوتاهی کنید، و باید بتوانید زمان با کیفیتی را با افرادی که برای شما مهم هستند بگذرانید.  در واقع تعداد مهمان های کمتر ممکن است به معنی گزینه های بیشتر و تنوع بیشتر باشد.

جشن عروسی کوچک خودمانی قطعاً به معنی این نیست که شما منوی غذایی کمی داشته باشید. اما باید حتما نکاتی را در خصوص انتخاب منوی غذایتان به یاد داشته باشید تا جشنتان به خوبی برگزار شود. این متن را تا انتها بخوانید و با هر چیزی که باید برای انتخاب غذاهای منوی یک جشن عروسی کوچک خودمانی بدانید آشنا شوید.

 

1. نحوه پذیرایی را مناسب برای عروسی کوچک تغییر بدهید

در تمام طول جشن عروسی، پذیرایی زمانی است که مهمان هایتان بیشتر با هم صحبت و معاشرت می کنند. نحوه ی پذیرایی برای عروسی کوچک معمولاً کمی متفاوت تر از عروسی های شلوغ و پر جمعیت است. اما به این معنی نیست که شما مجبور هستید شیوه های قدیمی و از مد افتاده را پیاده کنید. گاهی زوج ها استایل جشن و مهمانی شان را به طور کامل تغییر نمی دهند و معمولاً فقط کمی در خصوص نحوه ی سرویس دهی و پذیرایی کمی با فکر بیشتر عمل می کنند.

با این حال روش های پذیرایی جشن های بزرگ به صورت ایستاده ، برای عروسی های کوچکتر نیز همچنان یکی از گزینه ها خواهد بود، به ویژه برای کسانی که می خواهند پذیرایی کمی معمولی تر و خودمانی تری را به جای شام رسمی و نشسته داشته باشند. برای سرو غذا و خوراکی ها به صورت ایستاده ، معمولاً پیش غذا های کوچکی که تک به تک روی بشقاب سرو شده اند و روی یک سینی بزرگ در بین مهمان ها عبور داده می شوند را در نظر می گیرند. غذا هایی هایی که خوردن آن ها بسیار راحت است و نیازی به چاقو ندارند.

 

 

خوردنی هایی که روش آماده سازی آن ها به گونه ای است که می توانند چندین ساعت در هوای آزاد اتاق باقی بمانند ، و همچنین پیش غذا  هایی که تک لقمه ای هستند و می توانند تنها روی یک بشقاب کوچک و یا با یک سیخ خورده شوند، انتخاب هایی بسیار محبوب و رایج هستند . غذا هایی را به منویتان اضافه کنید که بدون نیاز به ظروف اضافه به راحتی می توان آن ها را با کمترین زحمت صرف کرد . از جمله  پیش غذا هایی که سیخی هستند مانند: مرغ به سیخ کشیده شده و مرغ کنجدی که درون ظرف خمیری خوراکی قرار گرفته است. همه ی این خوردنی ها گزینه هایی فوق العاده خواهند بود.

یک نکته برای عروس خانم ها:  اگر ترجیح می دهید بوفه ی پیش غذا داشته باشید، چندین میز در محل های متفاوتی قرار بدهید که بر روی آن ها خوردنی های مشابهی قرار گرفته است. به گونه ای که چهار یا پنج مهمان به هر میز مراجعه خواهند کرد. هرکدام از میز ها باید یک گارسون مخصوص داشته باشد.

اگر به گونه ای برنامه ریزی کرده اید که مهمان هایتان در طول پذیرایی پشت میز نشسته باشند،  باز هم پیش غذا هایی خلاقانه را در منویتان بگنجانید. می توانید ایده ی میز های پیش غذا را کنار بگذارید و به جای آن پیش غذا ها را در بشقاب های انفرادی به هر کدام از مهمان هایتان بدهید . اگر تصمیم گرفتید که یک تخته ی غذاخوری و یا بار خام داشته باشید،  از مهمان هایتان به صورت تک به تک پذیرایی کنید تا مجبور نشوند بشقاب های بسیار بزرگ را با خودشان حمل کنند.

 

2. نگران نباشید و خلاقیت به خرج بدهید

با داشتن تعداد مهمان های کمتر ، سرآشپز ها می توانند خلاقیت بیشتری به خرج بدهند. منوی جذابی داشته باشید. با سرآشپز تان صحبت کنید که جشن عروسی کوچک تان را خاطره انگیز تر کند. ممکن است سر آشپز شما یک غذای مخصوص خودش را داشته باشد که شما هیچ گاه فکرش را هم نمی کردید که آن را در عروسی تان پذیرایی کنید.  و یا ممکن است غذای خاصی را به منویتان اضافه کند که شما خودتان همیشه به آن علاقه داشتید.

مهمان های کمتر قطعاً به معنی خوراکی ها، ظروف و خلاقیت بیشتر است و همینطور دسترسی مهمان ها به همه گزینه ها راحت خواهد بود. اگر غذا یکی از اولویت های شما و بخش ویژه ای از مراسمتان است و شما و همسرتان بی صبرانه منتظر آن هستید، مهمان هایتان را به وجد بیاورید. برگزاری یک مراسم عروسی کوچک خودمانی و محدود به شما این اجازه را می دهد که کار غیر معمولی را انجام بدهید. می توانید غذا های متنوعی را سرو کنید که آماده کردن آن ها برای جمعیت زیاد کار سخت و دشواری است اما شما با مهمان های محدود می توانید به بهترین شکل این نوع غذاها را سرو کنید.

می توانید به عنوان غذا های خاص در منوی پذیراییتان ، به غذا های محلی مورد علاقه ی شما و همسرتان فکر کنید. یا غذایی را که اولین بار با همسرتان در رستوران خورده اید را به آن اضافه کنید. در بعضی عروسی های کوچک، دیده شده است که حتی مرغ های سرخ شده از فست فود مورد علاقه عروس و داماد برای مهمان ها پذیرایی شده است.

 

3. بوفه را به طور کامل حذف نکنید

با داشتن تعداد مهمان های کمتر، پذیرایی بوفه همچنان یک گزینه مناسب برای شما خواهد بود. اما باید این کار را به نحو درست انجام بدهید. شیشه پلکسی را برای حفاظت از غذا ها دور میز بکشید و افرادی را پشت میز قرار بدهید که به مهمان هایتان سرویس بدهند. وقتی که همه ی مهمان هایتان دوستان نزدیک و خانواده تان هستند، این کار قطعا شدنی است. در بعضی از عروسی ها به هرکدام از مهمان ها سرویس جداگانه ‌ای داده می شود. به این ترتیب هم زیبایی مراسم تان حفظ خواهد شد و هم یک بوفه کامل خواهید داشت.

 

 

برای اینکه از ازدحام جمعیت در مقابل بوفه جلوگیری کنید،  چندین میز را در مکان های متفاوتی از سالنتان در نظر بگیرید. استراتژی بچینید که هر بار تعداد کمی از مهمان های تان به سراغ میز ها بروند. اگر به دلیل محدودیت های سالن و محدودیت‌ های بودجه‌ای که دارید، نمی توانید پذیرایی بوفه را به شکل درست برگزار کنید، غذا را در بشقاب سرو کنید. البته سرو غذا در بشقاب های انفرادی شیوه ای ایده آل و سالم است که از غذایتان کاملا محافظت می شود. و به ویژه در دوران همه گیری کرونا ایده ای فوق العاده خواهد بود.

 

4. دسر های خلاقانه داشته باشید

مدت زیادی است که دیگر یک کیک عروسی سفید و چند طبقه تنها گزینه به عنوان دسر در مراسم ‌های عروسی به شمار نمی رود. و انتخاب های بیشتری وجود دارد که می توانید برای دسر تان آن ها را داشته باشید. زمانی که مهمان های کمی دارید این گزینه های در دسترس، بیشتر نیز خواهند شد. معمولا توصیه می شود که دسر های مینیاتوری را تکی در هر بشقاب بگذارید و یا  چندین دسر مختلف را برای هر کدام از مهمان های تان در نظر بگیرید تا کاملاً از آن‌ها لذت ببرند. به چیز کیک های کوچک، ترافل های لایه لایه و ماکارون ها سلام کنید.

اگر هنوز هم می خواهید کیک عروسی سرو کنید ، توصیه می شود که آن را کمی جذاب کنید. بسیاری از زوج هایی که مهمان های کمی دارند از یک کیک بزرگ تقلبی استفاده می کنند تا عکاسی برش کیک را داشته باشند. سپس سرویس دهنده ها کیک واقعی را در پشت صحنه می برند . همچنین شما می توانید یک کیک کوچک زیبا سفارش بدهید و یک نفر را مسئول برش و سرو کیک کنید.

 

5. بار داشته باشید

تنها به خاطر اینکه تعداد مهمان هایتان کمتر است به این معنی نیست که نباید جشن شادابی را برگزار کنید و به دلیل اینکه عروسی کوچک خودمانی معمولاً به دلیل نگرانی سلامتی در دوران کرونا محدود شده اند، چندین مورد وجود دارد که باید به آن ها دقت کنید و برای پذیرایی بار در نظر داشته باشید.

معمولاً در نظر گرفتن فضای کافی برای هر مهمان یکی از مواردی است که باید به آن توجه کرد. اگر مکان برگزاری جشن شما اجازه این کار را می دهد دو بار مختلف را در دو مکان مجزا قرار دهید تا جمعیت کمتری را سرویس دهی کنند.

بعد از اینکه بار برپا شد ، باید بهترین منو و گزینه ها را برای پذیرایی از مهمان هایتان پیدا کنید. نوشیدنی های خاص همیشه جالب هستند و با داشتن یک عروسی کوچک شانس این را دارید که بدانید نوشیدنی مورد علاقه هر کدام از مهمان هایتان چه چیزی است . شما می توانید تشخیص دهید که به طور مثال بیشتر مهمان های تان  نوشابه اسپرایت را می پسندند و یا آب پرتقال دوست دارند و به این ترتیب بار بهتری را خواهید داشت.

 

 

سرو کردن نوشابه های قوطی معمولاً انتخابی بسیار محبوب و رایج است. همچنین نوشیدنی هایی که از قبل مخلوط شده اند نیز برای عروسی های خودمانی گزینه ای فوق العاده خواهد بود زیرا سرویس دهنده ها می توانند نوشیدنی های مخلوط شده را در بطری های آماده بریزند و به راحتی آن ها را سرو کند. و به علاوه، ریختن نوشیدنی در قوطی ها به شما این امکان را می‌دهد که لیبل ها و برچسب های مخصوص خودتان را روی آن ها بچسبانید.

یک روش دیگر که ایمنی بیشتری را برای مهمان هایتان فراهم می کند و هم با کمک آن ها می توانید نماد هایی که برای شما معنی دار هستند را در جشن عروسی کوچک تان داشته باشید، کوستر های سفارشی هستند. معمولاً توصیه می شود که هنگام سرو نوشیدنی این کوسترها را روی لیوان قرار بدهید و سپس از مهمان هایتان با آن ها پذیرایی کنید.

یک نکته برای عروس خانم ها: برای اینکه مطمئن شوید همه ی مهمان های تان نوشیدنی مورد علاقه شان را خواهند داشت، نگران نباشید! شما می‌توانید از قبل از آن ها سوال کنید و از آن ها بخواهید که لیست نوشیدنی های مورد علاقه شان را در اختیار شما قرار بدهند و سپس می توانید آن ها را با هم ترکیب کنید و منوی ایده آلی برای روز عروسی کوچک تان داشته باشید.

 

6. برای مهمان هایی که به طور مجازی در عروسی کوچک شما شرکت می کنند غذا بفرستید

اگر شما به این دلیل عروسی کوچکی را برگزار کرده اید که مجبور بودید مهمانی بزرگتر را به دلایلی مانند ویرس کرونا کنسل کنید، احتمالاً تعدادی از مهمان ها را که از لیست تان حذف کرده اید می توانند به صورت مجازی در جشن عروسی کوچک شما شرکت کند. شما می توانید یک بسته به خانه آن ها ارسال کنید .

این کاری فوق العاده خواهد بود که آن ها نیز حس کنند بخشی از جشن عروسی کوچک شما هستند. با سرآشپز تان هماهنگ کنید و از او بپرسید که آیا امکان این وجود دارد که جعبه هایی را تدوین کنید تا برای مهمان هایتان در خانه بفرستید. این جعبه ها می تواند شامل نوشیدنی های مراسم ، اسنک ها و یا چندین دسر کوچک از جشن شما باشد.

 

منبع: brides

 

اشتراک گذاری:
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − 8 =