23 غذای اروپایی برای منوی غذای عروسی در فصل بهار

23 غذای اروپایی برای منوی غذای عروسی در فصل بهار
فهرست مطالب

آماده باشید تا عالی ترین غذا ها را در منوی غذای عروسیتان بگنجانید. در این بخش 23 ایده ی خوش طعم منوی غذای عروسی در فصل بهار که می توانید با آن ها از مهمان هایتان پذیرایی کنید برای شما آورده شده است .

جشن های عروسی فصل بهار، این فرصت را در اختیار شما قرار خواهند داد که از رنگ های پاستلی و حال و هوای طبیعت بیشترین بهره را بررید و از آن در جشن عروسیتان الهام بگیرید. همچنین ماه های فصل بهار دارای بهترین آب و هوا هستند که مهمانی شما را بیش از پیش دلپذیر تر می کند.

ویژگی مثبت دیگر عروسی های فصل بهار این است ، که شما می توانید از گیاهان و خوردنی های تازه که بعد از فصل زمستان رشد کرده اند استفاده کنید و طعم های دلپذیری را که برای پذیرایی در جشن عروسی ایده آل هستند در منوی غذای عروسی داشته باشید. بهار، فصل خلاقیت، تولد دوباره و شکوفه هاست. در این فصل زمین بار دیگر زنده می شود و جشن آفتاب و طعم های دلپذیری وجود دارد.

در این فصل ، به دنبال آیتم های خوشمزه و جذاب در غذای عروسی باشید تا از فرصتی که در اختیار شما قرار داده شده است حداکثر استفاده را ببرید.

 

 

معمولا فارغ از اینکه چه سبک پذیرایی برای جشنتان انتخاب کرده اید، و جدای از اینکه سرویس دهی شما به چه شکل است، توصیه می شود که در فصل بهار از طعم ها و غذا های پر طراوت طبیعی بهره بگیرید. اگر می خواهید منوی کاملی از پیش غذا ، غذای اصلی و ساید دیش داشته باشید، می توانید همه ی آن ها را با مواد غذایی تازه و سبک طعم های جذاب داشته باشید و فصل زیبای بهار را جشن بگیرید. از گیاهان و طعم دهنده های محبوب فصل بهار نخود فرنگی ، مارچوبه، کنگر فرنگی و ریواس را می توان نام برد.

 

1. بروسکتا نخود فرنگی بهاری یک غذای عروسی مناسب

1. بروسکتا نخود فرنگی بهاری

بهترین فصل برای نخود فرنگی ابتدای بهار است . این سبزی با طراوت برای اضافه شدن به منوی غذای عروسی تان انتخابی کاملا ایده‌آل است. بروسکتای نخود فرنگی را به منویتان اضافه کنید و یا یک سالاد بهاری از نخود فرنگی و سایر سبزیجات تازه سرو کنید.

 

2. مارچوبه گریل شده

2. مارچوبه گریل شده

فصل بهار بهترین فصل برای مارچوبه هاست . شما می توانید از آن ها در روز بزرگ زندگیتان نیز بهره ببرید. مار چوبه ها می توانند به شکل های مختلفی طبخ شوند و راه های متفاوت زیادی وجود دارد که شما می‌توانید آن ها را در منوی غذای عروسی تان سرو کنید و از آن ها لذت ببرید. شما می‌توانید از مارچوبه ی گریل شده، مارچوبه پیچیده شده در بیکن و یا ریزوتو مارچوبه زیبا همراه غذای اصلی تان داشته باشید . معمولا توصیه می شود که مارچوبه گریل شده را با پوست لیمو و روغن زیتون سرو کنید.

 

3. کروستینیس هلو

3. کروستینیس هلو

فصل میوه هلو از اردیبهشت ماه آغاز می شود. بنابراین شما قطعاً می توانید این میوه آبدار را در ظرف های غذای تان در جشن هایی که در این ماه برگزار می‌شوند استفاده کنید. نان های تکه شده تست را همراه با پنیر گوت و هلو ترکیب کنید تا یک خوردنی خوشمزه داشته باشید.

 

4. سالاد بوراتا

4. سالاد بوراتا

این سالاد با شیر گاو و همچنین پنیر نرم و تازه بوراتا که شبیه پنیر موزارلا و کشک مانند است درست شده است. داخل این پنیر کرمی است و طعم دهنده مناسبی برای سالاد می باشد . این پنیر خاص و نرم را به همراه گل های بهاری، گوشت، گوجه و چند قطره سس بالزامیک ترکیب کنید و غذایی بسیار خوش طعم داشته باشید.

 

5. پیش غذای شیرینی پفکی بهاری

5. پیش غذای شیرینی پفکی بهاری

اگر شما می خواهید پیش غذایی دلپذیر تر داشته باشید به دنبال شیرینی های پفکی باشید. این شیرینی ها بسیار خوش طعم و کره ای هستند و این فرصت را در اختیار شما قرار می دهد تا پیش غذایی سبک برای فصل بهار داشته باشید. اما علاوه بر طرح فوق العاده زیبایی که دارند، آن ها همچنین بیس مناسبی را برای طعم های مختلف مانند مارچوبه و پنیر آسیاگو و یا حتی طعم اسفناج و کنگر فرنگی خواهند بود.

 

6. صدف های تازه

6. صدف های تازه

صدف ها می توانند گزینه ای بسیار خوشمزه‌ای باشند که شما می توانید به میز غذای عروسی تان  در هر فصلی آن ها را اضافه کنید. اما اغلب مناسب ترین زمان برای سرو آن ها اواخر زمستان و اوایل بهار است. یک میز پر از صدف خوراکی با افزودنی های مورد علاقه تان داشته باشید و یا یا از آشپز تان بخواهید که آن ها را به شکل انفرادی پذیرایی کند.

 

7. ماهی سالمون سرخ شده

7. ماهی سالمون سرخ شده

سرو ماهی سالمون به عنوان غذای اصلی انتخابی بسیار عالی است برای اینکه پذیرایی و غذایی سبک داشته باشید . سالمون غذای خوش طعم است که راحت خورده می شود و می تواند به روش‌های بسیار مختلفی تزیین شود. شما می توانید روی آن را با سبزیجات آروگولای باطراوت تزیین کنید.

 


بیشتر بخوانید: 12 نکته برای اینکه منوی غذای عروسی شما حساسیت های مهمان ها را نیز در بر بگیرد


 

8. غذای سرد بهاری سرو کنید

8. غذای سرد بهاری سرو کنید

بیایید یک بار برای همیشه این مسئله را روشن کنیم، میز پذیرایی از غذاهای سرد و مزه ها برای هر فصلی کاملا مناسب هستند. با این حال فصل بهار به شما اجازه می‌دهد که آن ها را بسیار زیباتر و بهتر کنار هم قرار دهید. شما می توانید غذا های متفاوتی را کنار هم داشته باشید و سپس آن ها را با شکوفه های خوراکی فصل بهار تزیین کنید تا در نهایت دکور پر رنگ و باطراوتی داشته باشید.

 

9. فیله گوشت

9. فیله گوشت

اگر فکر می کنید که نمی توانید فیله گوشت را به عنوان غذای اصلی داشته باشید، یک بار دیگر کمی بیشتر دقت کنید.  این غذا بسیار غذایی دلپذیر است و می تواند در حجم های کم، به همراه تزیینات زیبا شامل سبزیجات کوچک و هویج سرو شود و برای این فصل انتخابی کاملا مناسب خواهد بود.

 

10. تار تار ماهی تن

10. تار تار ماهی تن

شما می توانید با سرور تار تار ماهی تن تازه غذایی پرطراوت داشته باشید. این غذا می‌تواند بر روی قاشق های تک نفره سرو و تزیین شود و یا می توانید آن ها را در بشقاب به هر شکلی که مایل باشید سرو کنید . این خوردنی در روزهای گرم بهاری بسیار رفرش کننده است و شما را سرحال می آورد.

 

11. میگو کبابی

11. میگو کبابی

میگو ها پیش غذایی سبک و عالی هستند. شما می توانید برای اینکه این غذای دریایی را به زیبایی سرو کنید آن را با یک شاخه رزماری بهاری تزیین کنید و به شکلی هوشمندانه از مهمان هایتان پذیرایی کنید.

 

12. سالاد هندوانه و گوجه فرنگی

12. سالاد هندوانه و گوجه فرنگی

فصل هندوانه از اواسط بهار آغاز می شود . شما می‌توانید آن را با گوجه ترکیب کنید و سالادی خوش طعم و فوق العاده سرحال کننده برای مهمان هایتان داشته باشید.

 

13. گازپاچو نخود فرنگی

13. گازپاچو نخود فرنگی

در این فصل بسیار توصیه می شود که از سرو سوپ های گرم اجتناب کنید اما می‌توانید یک سوپ سرد یا گازپاچو را به منوی غذای عروسی تان اضافه کنید .شما می توانید آن ها را با گلبرگ های پاستلی خوش طعم و خوراکی تزیین کنید و آن را بیش از پیش دلپذیر تر کنید.

 

14. تخم مرغ های تند

14. تخم مرغ های تند

اگر به دنبال غذایی هایی هستید که کمی سادگی خانگی تر بودن را داشته باشد ، یک تخم مرغ تند کلاسیک را انتخاب کنید و یا آن را با طعم های خاص دیگری درست کنید و در نهایت پیش غذایی خوشمزه داشته باشید.

 

15. سالاد آروگولا بهاری

15. سالاد آروگولا بهاری

بهترین فصل آروگولا قطعاً فصل بهار است که این برگ سبز در آن به زیبایی می درخشد. طعم کمی تند این گیاه را برای یک سالاد خاص استفاده کنید. و یا حتی می توانید آن را با گل های خوراکی خوش طعم تزیین کنید و در نهایت یک غذای خیره کننده و عالی داشته باشید  .

 

16. بره کبابی با ترافل سیاه

16. بره کبابی با ترافل سیاه

اگر می خواهید پذیرایی شامتان سبک باشد، از پروتئین های سبک در غذای اصلی تان استفاده کنید. از بره کبابی به همراه ترافل خوش عطر استفاده کنید و مطمئن باشید که گزینه‌ای بسیار دلپذیر و خوشایند خواهد بود.

 

17. سالاد سبزیجات مخلوط

17. سالاد سبزیجات مخلوط

هیچ اشکالی ندارد که غذاهای پذیراییتان را بسیار ساده انتخاب کنید . شما می توانید یک سالاد سبزیجات مخلوط به عنوان پیش غذا داشته باشید. معمولا توصیه می شود که یک سالاد بهاری با گیاهان طبیعی سبز با سس گیاهی خوش طعم داشته باشید و انتخاب هایی بسیار دوست داشتنی و پر از طعم های متفاوت و بی نظیر به مهمان هایتان بدهید.

 

18. سوشی بار

18. سوشی بار

می‌توانیم بگوییم که سوشی برای هر فصلی مناسب است. اما سوشی بار برای فصل بهار ایده کاملاً فوق العاده و بی نظیری خواهد بود . شما می توانید در زمان پذیرایی قبل از شام آن ها را سرو کنید و یا آن ها را به عنوان یکی از گزینه های منوی شام تان در اختیار مهمانان قرار بدهید. سوشی غذایی خوش طعم و سبک است که در آب و هوای گرم می توانید از آن لذت ببرید.

 


بیشتر بخوانید: 28 اسنک که در آخر شب در انتهای مراسم عروسی بعد از کلی رقصیدن باید داشته باشید


 

19. کاپریز با سیخ چوبی

19. کاپریز با سیخ چوبی

شما می‌توانید با یک پیش غذای ساده و خوش طعم از فصل بهار لذت ببرید. یک سیخ از پنیر موزارلا تازه و گوجه گیلاسی قطعاً این کار را برای شما انجام خواهد دا.د به علاوه این پذیرایی می تواند قبل از شام انجام شود و بسیار تاثیر گذار باشد.

 

20. ماهی خاردار با سبزیجات

20. ماهی خاردار با سبزیجات

گزینه ی دیگری که می توانید پروتئین را وارد منوی غذای عروسی تان بکنید ماهی تازه است. یک منوی ایده آل می تواند شامل سبزیجات سرخ شده و ماهی خاردار به همراه نخود فرنگی باشد. گیاه فصلی ریزوتو نیز می تواند به عنوان طعم دهنده ای بی نظیر برای این غذا انتخاب شود.

 

21. مرغ سوخاری کوچک

21. مرغ سوخاری کوچک

در حالیکه توصیه می شود از گزینه ها و غذاهای سنگین مانند غذا های سوخاری دوری کنید،  اما می توانید امیدوار باشید و شانس این را داشته باشید که مرغ سوخاری را در منوی غذای عروسی تان بگنجانید. این غذا در تمام منوهای شام به آپشنی بسیار محبوب تبدیل شده است، اما مهم ترین مسئله این است که سایز آن را در نظر داشته باشید. بهتر است تکه های کوچکی از مرغ سوخاری با پوشش و آرد کمتر را انتخاب و سرو کنید.

 

22. سالاد چغندر

22. سالاد چغندر

در حالی که در تمام طول سال چغندر یافت می شود اما در این فصل تازه تر هستند . نه تنها رنگ چغندر شادابی و طراوت را به غذایتان اضافه می کند ، به علاوه زمانی که برشته و کباب می شوند و یا در یک سالاد ریخته می شوند طعم بسیار دلپذیری خواهند داشت .

 

23. بشقاب های غذای سرد برای هر نفر  

23. بشقاب های غذای سرد برای هر نفر  

این قطعاً یک انتخاب است که شما در هر فصلی می توانید از آن لذت ببرید. شما می توانید بشقاب های کاملاً جذاب جلوی هر یک از مهمان هایتان بر روی میز های پذیرایی قرار بدهید. خوراکی های فصلی مانند گیلاس و توت فرنگی به همراه فرآورده های گوشتی سرد و پنیر را در بشقاب ها قرار بدهید و هر کدام را به زیبایی تزیین کنید.

 

منبع: brides

 

اشتراک گذاری:
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − شش =