12 نکته برای اینکه منوی غذای عروسی شما حساسیت های مهمان ها را نیز در بر بگیرد

فهرست مطالب

من یک فرد شکمو هستم. مخصوصا بسیار عاشق خوردن غذای عروسی هستم. در بیش از صد ها مراسم عروسی عکاسی کرده ام و از عروس های بسیاری شنیده ام و به بسیاری دیگر گفته ام که ” فراموش نکنید در روز مراسمتان غذا بخورید” و می دانستم که من خودم هم دچار چنین مشکلی نخواهم شد و از تمام غذاهای عروسیمان خواهم چشید.

اما این به این دلیل است که من فردی خوش شانس هستم و به هیچ غذایی حساسیت ندارم و از هیچ رژیمی هم پیروی نمی کنم و اراده ای هم برای محدود کردن غذایی که می خورم ندارم. من عاشق غذا هستم! من و همسرم هر دو بسیار طرفدار غذا هستیم و انتخاب منوی غذای عروسی خوب و کامل یکی از اولویت های ما بود. ما می خواستیم مطمئن شویم که همه یک شام خوشمزه و شگفت انگیز در مراسم عروسی ما خواهند خورد.

غذای عروسی

وقتی میگویم می خواستیم همه از غذا لذت ببرند در واقع منظورم این است که می خواستیم کسانی که حساسیت یا محدودیت رژیم غذایی دارند یا گیاه خواران یا کسانی که باید غذای بدون گلوتن بخورند نیز به اندازه شکموهایی مثل من بتوانند از غذاها لذت ببرند که البته این موضوع باعث ناراحتی سر آشپز می شود! ما ترتیبی دادیم که همه مهمان ها و محدودیت های غذاییشان در منوی غذای عروسی ما در نظر گرفته شوند.

و این کار به یک موفقیت بی نظیر تبدیل شد. ما غذاها را فمیلی استایل سرو کردیم و به علاوه در منوی غذای عروسی غذاهایی مخصوص افراد گیاهخوار داشتیم که حتی از ورژن طبخ شده با گوشت آنها نیز خوشمزه تر بودند و در کنار میزشان قرار دادیم.

 

 

نحوه چینش میز مهمان ها نیز به تیم پذیرایی کمک می کرد که بفهمند در کدام قسمت مهمان هایی حضور دارند که به طور مثال به دانه های درختی حساسیت دارند. شام بدون هرگونه ایراد و بسیار خوشمزه بود و اکثر مهمان ها از آن به عنوان بهترین غذای عروسی که خورده بودند یاد می کردند. بهترین غذای عروسی!

غذای عروسی

اگر این چیزی است که شما هم در ذهنتان دارید ما اینجا برای شما توصیه هایی آورده ایم که منوی مراسمتان را شامل تمام رژیم های غذایی، حساسیت ها و … می کند.

 

1. از همان ابتدا سعی کنید منوی کاملی برای غذای عروسی داشته باشید

وقتی که دارید منوی غذای عروسی را مشخص می کنید بهتر است سعی کنید که از همان ابتدا آن را کامل بنویسید. گزینه های مختلفی را برای مهمان هایی که احتمال می دهید رژیم غذایی یا حساسیت های غذایی خاصی داشته باشند مانند گیاهخواران یا کسانی که باید غذای بدون گلوتن بخورند در نظر بگیرید. می توانید در کارت دعوت عروسیتان بخشی برای اینکه افراد مشخص کنند به ماده غذایی خاصی حساسیت دارند در نظر بگیرید.

 

2. اگر بسیاری از مهمان هایتان محدودیت غذایی مشابهی دارند، آن ماده غذایی را از منوی غذای عروسی حذف کنید

وقتی میخواهید منوی غذای عروسی را تعیین کنید، به همراه نامزد و والدینتان یک بار لیست مهمان ها را مرور کنید و به کسانی که ممکن است حساسیت یا محدودیت غذایی داشته باشند فکر کنید و در نظر بگیرید که به جای آن ممکن است از چه چیز دیگر خوششان بیاید. اگر تعداد زیادی از مهمانهایتان محدودیت یا حساسیت مشابهی دارند، از آشپزتان بخواهید که آن ماده غذایی بخصوص را کلا از منویتان حذف کند.

 

3. ارتباط برقرار کردن کلید اصلی است

وقتی مهمان هایی دارید که نمی توانند یک ماده غذایی را تحمل کنند، یا محدودیت رژیم غذایی دارند و یا باردار هستند، مهمترین مسئله این است که با خودشان ارتباط برقرار کنید. از آنها بپرسید که آیا محل ویزه ای نیاز دارند و یا به آنها درباره غذاهایی که در نظر گرفته اید اطلاع بدهید. آنها بیش تر از آنچه که فکرش را بکنید از شما سپاسگزار خواهند بود.

غذای عروسی

4. غذاهای مخصوص زیادی در نظر بگیرید

امروزه حساسیت ها و محدودیت های غذایی به قدری زیاد شده اند که همواره در تلاشیم در هنگام تعیین منو، آنها را در نظر بگیریم. در نظر گرفتن غذاهایی مخصوص و جداگانه برای کسانی که مجبورند بعضی از مواد غذایی را حذف کنند به راحتی می تواند انجام شود.

ابتدا مطمئن شوید که نیاز و درخواست مهمانهایتان را در نظر گرفته اید. روش بسیار کار آمد در این مواقع می تواند این باشد که سرآشپز شما بخش جداگانه ای را برای هر نوع غذا در آشپزخانه در نظر بگیرد که اشتباهی رخ ندهد.

البته راه دیگر این است که آن ماده غذایی را در آن غذای بخصوص حذف کنید. بعضی از سر آشپز ها می توانند غذا های سفارشی و خاص بسیار زیاد و متنوعی را بپزند.

 

5. درباره انتخاب غذاها با فکر عمل کنید

مهمان های شما چه 25 نفر باشند چه 250 نفر، همیشه یک نفر وجود دارد که سلیقه غذایی حساس یا حساسیت و محدودیت رژیم غذایی دارد. در برنامه ریزی های مربوط به منوی غذای عروسی، در نظر گرفتن غذاهای گیاهی، غذای بدون گلوتن و … روز به روز از اهمیت بیشتری برخوردار می شود.

زمانی که شما میزبان مهمانانی هستید که دچار وگان هستند، بیماری سلیاک دارند یا محدودیت های دارویی دیگری دارند که بر روی رژیم غذایی آنها اثر می گذارد، آنها معمولا تنها یک غذای اصلی می خواهند که خوردن آن برایشان مشکلی بوجود نیاورد.

چقدر خوب است که شما از این مرحله فراتر بروید و به جای اینکه سالاد همیشگی را در نظر بگیرید منوی غذای عروسی را به گونه ای هوشمندانه انتخاب کنید که آنها نیز بتوانند مانند سایرین تجربه لذت بخشی داشته باشند. مطمئن شوید غذای خاصی که برای آنها در نظر می گیرید چیزی باشد که خود شما نیز از آن لذت می برید و در هنگام تست غذاها حتما کمی از آن بچشید.

 


بیشتر بخوانید: مراسم عروسی: 10 چک لیست نهایی برای یک هفته قبل از مراسم


 

6. به دنبال مواد غذایی محلی باشید

امروزه زوج های بسیاری درخواست مواد غذایی محلی و ارگانیک را دارند. اضافه کردن سبزی های محلی و تکه های میوه به بشقابتان می تواند به نحو هیجان انگیزی انجام شود. نه تنها مواد غذایی محلی سالم تر هستند بلکه سازگاری بیشتری با محیط زیست دارند و با این کار شما از کسب و کار های محلی نیز حمایت می کنید. هرچه مواد غذایی تازه تر باشد غذا خوشمزه تر نیز خواهد بود.

زمانی که منوی شما از مواد غذایی محلی تهیه شده باشد، آن دسته از مهمان ها که روی غذا حساس هستند از شما بسیار ممنون خواهند شد. شما همچنین می توانید دو منو داشته باشید. یکی از آنها مخصوص غذاهای گیاهی و بدون گلوتن و دیگری پر از سبزیجات و میوه های تازه و پروتئین های محلی. اینکه بخواهید از مواد محلی استفاده کنید صرفا به غذا ها و نوشیدنی ها محدود نمی شود.

در میان مواد محلی، بخش های مثبت و الهام بخش دیگر نیز وجود دارد. شما می توانید از سر آشپزتان بخواهید که دمنوش ها و نوشیدنی های محلی را نیز به منوی شما اضافه کند. این یک ترند جدید است که به نظر می رسد مدت طولانی پا برجا باقی بماند.

غذای عروسی

7. یک کارت منو در مراسم تان قرار دهید

خیلی ها عاشق یک منوی جذاب و مرتب هستند. یک منو طراحی شده تمیز و مرتب که شامل اسم غذا و در زیر آن مواد غذایی مورد استفاده در آن است خیلی ها را به وجد می ورد. از طراح کارت دعوت عروسیتان بخواهید که منویی هماهنگ با دیزاین مراسمتان برای شما طراحی و چاپ کند و آن را در محل سرو غذا قرار بدهید.

اطمینان حاصل کنید که مواد غذایی حساسیت زا مانند دانه های درختی، لبنیات، گوشت و … را فراموش نکنید. این کار باعث می شود که به روش استایلیش و باکلاس به مهمانها کمک کنید و آنها بابت اینکه راجع به تک تک غذا ها مجبور شوند سوال بپرسند احساس ناراحتی نکنند.

 

8. در منویتان آیتم هایی داشته باشید که همه پسند هستند

برای اینکه اطمینان حاصل کنید که تمامی مهمانها راضی خواهند بود و راحت هستند مواردی به منویتان اضافه کنید که تقریبا همه آن ها را می پسندند حتی افراد بد غذا، گیاهخوار یا کسانی که باید غذای بدون گلوتن بخورند.

زمان پذیرایی از مهمان ها زمانی است که شما می توانید مهمان هایتان را راضی نگه دارید در حالی که بیشترین توجهتان بر روی کسانی است که نگرانی غذایی دارند.

 

9. بیش از حد به قضیه فکر نکنید

مسائل را بیش از حد برای خودتان پیچیده نکنید. غذاهای بسیاری وجود دارند که نیاز به تغییرات چشمگیر ندارند و به راحتی و بدون دردسر می توانید با آنها از مهمان های خاص خود پذیرایی کنید. گزینه هایی در منوی غذای مراسمتان جای دهید که به طور طبیعی و در همان شکل اصلی خودشان با ذائقه افرادی که محدودیت غذایی دارند سازگار هستند. این کار راحت تر از این است که شما بخواهید دستور اصلی یک غذا را تغییر بدهید.

استیک گل کلم گریل شده که روی آن فلفل های کاراملی شده و پیاز و گوجه برشته شده قرار دارد هر سلیقه ای را راضی می کند و در حالی که خاص به نظر می رسد اما چندان عجیب هم نیست.

 

10. میز جداگانه در نظر بگیرید که شامل خوردنی های همه پسند باشد  

ما بیش از پیش نگران مواد غذایی آلرژی زا و محدودیت های رژیم غذایی افراد هستیم. اگر شما از یک میز جداگانه استفاده کنید می توانید شرایط همه مهمان ها را در نظر بگیرید و همچنین تجربه موفقیت آمیز تری نیز باشد. سیب زمینی های پخته شده، پاستا و سالاد بار همیشه گزینه بسیار مناسبی برای این کار هستند و به این ترتیب مهمانها می توانند انتخاب کنند که چه جیزی را دوست دارند بخورند.

غذای عروسی

11. غذا را به شکل بوفه سرو کنید

سرو کردن به شیوه بوفه برای مراسماتی که کمی کمتر رسمی هستند مناسب تر است اما این بهترین روشی است که می توانید مطمئن شوید و به بهترین شکل به تمام مهمان ها غذا را سرو کنید. مهمان ها نیز احتمالا بیشتر از این روش استقبال می کنند چرا که مجبور نیستند فقط از یک مدل سالاد یا غذا بخورند. مطمئن باشید که تمامی غذا ها لیبل دارند.

لیبل غذا ها را نیز توسط طراح کارت دعوت عروسیتان به گونه ای طراحی کنید که با دکوراسیون میز هماهنگ باشد. یک سالاد بار داشته باشید و روی آن تمام آپشن های متنوع و جالب را قرر بدهید. برای قسمت پروتئینی آن نیز می توانید سبزیجات کبابی یا استیک در نظر بگیرید.

 

12. وقتی شک دارید درباره غذایتان به همه اطلاع بدهید

در کارت دعوت مراسم عروسیتان، انتخاب های شام و جزئیات هرکدام از آنها را لیست کنید. به علاوه در کنار آنها بنویسید که مثلا بدون گلوتن، بدون لبنیات یا گیاهخواری هستند و یا هرگونه شرایط خاص دیگر که برای آنها در نظر گرفته شده است را بنویسید. گاهی انتخاب هایی که اکثر مهمان ها می کنند برای سایرین مناسب نیست.

البته آشپز های درجه یک عادت دارند که برای افرادی با بیشترین محدودیت غذایی غذای مناسب و خوشمزه تدارک ببینند. البته این در صورتی است که از قبل به آنها اطلاع بدهید. آن ها باید زمان کافی را برای تدارک دیدن چنین غذایی داشته باشند.

بر روی میز دسر ، خوب است که کارت تصویری شامل اطلاعاتی در خصوص وجود لبنیات و … در آنها قرار دهید. همچنین مطمئن شوید که میز دسرتان شامل آیتم هایی برای افراد خاص مهمانیتان نیز هست.

 

منبع: bridalmusings

 

اشتراک گذاری:
دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − دوازده =